ΕΛΛΑΔΑ

Μια δολοφονική πράξη στο πλοίο Blue Horizon

Εικόνα του άρθρου Μια δολοφονική πράξη στο πλοίο Blue Horizon
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2023, 11:34
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του με αδιανόητο τρόπο, στο πλοίο Blue Horizon, κατά τον απόπλου του από τον Πειραιά.

Ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης πήδηξε στον καταπέλτη του πλοίου, για να το προλάβει, κατά τον απόπλου του. Ο καταπέλτης δεν είχε σηκωθεί ακόμα, απλά ο άνθρωπος έτρεξε να προλάβει.

Αντί να του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο, εάν δεν είχε εισιτήριο (που όπως έγινε γνωστό, είχε τελικά-χωρίς να έχει καμία σημασία πάντως αυτό) ή να γίνουν τέλος πάντων όλες οι λογικές κινήσεις και υποδείξεις, σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι δύο μέλη του πληρώματος τον σπρώχνουν και τον ρίχνουν στη θάλασσα, όπου αυτός χάνει τη ζωή του.

Το αδιανόητο περιστατικό, που έγινε στη γραμμή για Ηράκλειο, προκάλεσε την επέμβαση των αρχών. Το πλοίο απέπλευσε, αλλά επέστρεψε με δικαστική εντολή στο λιμάνι του Πειραιά. Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών»: Αυτό τονίζει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

H πλοιοκτήτρια εταιρία με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι συνεργάζεται με τις αρχές για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού: "«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back