ΗΠΕΙΡΟΣ

Μια διαφορετική περιήγηση στο Φοινίκι Θεσπρωτίας

Εικόνα του άρθρου Μια διαφορετική περιήγηση στο Φοινίκι Θεσπρωτίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2022, 18:34
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μια βιωματική περιήγηση στο παραδοσιακό χωριό Φοινίκι Θεσπρωτίας διοργανώνει το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Λαογραφικό Μουσείο Φοινικίου την Κυριακή 8 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η δράση θα γίνει με την υποστήριξη του Συλλόγου των εν Αθήναις Φοινικιωτών Ηπείρου  «Η Μεταμόρφωσις», του Δήμου Φιλιατών, του Πολιτιστικού Κέντρου Νεότητας Δήμου Φιλιατών, του Science and Culture Hub, της Τerra Sensitive Κοιν.Σ.Επ. και του εργαστηρίου καλλιτεχνικών συμπράξεων ArtioLab.

Σε αυτήν θα συμμετέχουν η Κατερίνα Φατούρου, μουσικός, ο Νίκος Κολιούσης, sound artist, ο Βασίλης Κυβράνογλου, μουσικός, ο Άρης Μπέζας, μουσικός, η Φωτεινή Χριστάκη, ηθοποιός, ο Loreto Oyarzun, εικαστικός, η Ιωάννα Μαυρομμάτη, photo artist κ.ά.

Οδηγός στη βιωματική περιήγηση θα είναι η Έρικα Καραμπίνα, αρχιτέκτονας-μηχανικός.

Φόρμα δωρεάν συμμετοχής: https://bit.ly/3kg1HJ7. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για τη μεταφορά των συμμετεχόντων, θα διατεθεί δωρεάν μισθωμένο λεωφορείο: αναχώρηση 09:00 από Ηγουγμενίτσα και επιστροφή 13:00 από Φοινίκι). Όσοι επιλεγούν, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω e-mail για τις λεπτομέρειες.

Πληροφορίες: simeiologio@gmail.com; mail@nip-mavroud.thesp.sch.gr, τηλέφωνο: 6986733756, 2665041444.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back