ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια… αυτοεκπληρούμενη παραίτηση

Εικόνα του άρθρου Μια… αυτοεκπληρούμενη παραίτηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2023, 17:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Νατάσα Τύρου, η οποία ήταν αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, σε έμμισθη θέση, παραιτήθηκε.

Η κα Τύρου, η οποία έκανε αισθητή την πολιτική της παρουσία κυρίως όταν διαφώνησε με τον τρόπο εκλογής του δημάρχου Δημήτρη Παπαγεωργίου, ήταν μια προσωπική επιλογή του Μωυσή Ελισάφ. Είχε διαφωνήσει, κυρίως ενδοπαραταξιακά και άλλες φορές.

Όπως αυτή: Τα σοβαρά παράπονα μιας αντιδημάρχου

 «Ευχαριστούμε την κ. Τύρου για τη συνεργασία που είχαμε και την όποια προσφορά της στο Δήμο. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι έχει αποφασίσει να πράξει» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Παπαγεωργίου.

Η κα Τύρου ήταν αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού- Ανάδειξης Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και αφήνει πίσω της κάπως… αδιόρατο έργο.

Στη θέση της ορίστηκε η Γιάννα Μαμακή. Η κα Μαμακή, σε αντίθεση με την κα Τύρου, είχε συμφωνήσει με τον τρόπο εκλογής του δημάρχου.

Τότε ήταν όμως σε διαφορετική παράταξη της δημοτικής αρχής, αυτή του κ. Γκόντα, από την οποία αποχώρησε, δεδομένης της πολιτικής επιλογής.

Στις εκλογές του 2019 ήταν δεύτερη σε σταυρούς στην παράταξη Γιάννενα Νέα Εποχή, με 901, συνολικά, πίσω από το νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Τσίμαρη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
ΑΔΙΟΡΑΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ... Η ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΓΕΜΙΖΕ .... ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ..ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥΣ .... ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ..ΤΡΕΧΑΝΕ ... ΓΙ Α ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ../ .ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ...!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back