Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μηλιωτάδες-Κήποι», ένα οδικό έργο υπό μελέτη

Εικόνα του άρθρου «Μηλιωτάδες-Κήποι», ένα οδικό έργο υπό μελέτη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2021, 19:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου είναι αυτή που ανέλαβε να «ωριμάσει» το έργο με τον τίτλο «Βελτίωση-ανακατασκευή οδικής σύνδεσης Μηλιωτάδες-Κήποι» του Δήμου Ζαγορίου. Πριν από δύο ημέρες, υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη και του αναδόχου μελετητή.

«Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί την ουσιαστική έναρξη ωρίμανσης του έργου που αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής Ζαγορίου. Είναι  ένα έργο πνοής και κύρια  προτεραιότητα για όλους τους Ζαγορίσιους» ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Γιώργος Σουκοβέλος.

Ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Σπύρου, επικεφαλής της παράταξης «Ενιαία Δημιουργική Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου», έρχεται να υπενθυμίσει με ανακοίνωσή του όλες τις προσπάθειες που είχε καταβάλλει για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης της μελέτης του έργου από το υπουργείο Υποδομών. Η πίστωση των 350.000 ευρώ είχε εγκριθεί από την ηγεσία του υπουργείου, τον Μάιο του 2019 (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ).

«Ευχόμαστε η εκπόνηση της μελέτης και γενικότερα η ωρίμανση του έργου να γίνει με γοργούς ρυθμούς» επισημαίνει ο κ. Σπύρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back