Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μέχρι 31 Μαΐου ο διαγωνισμός για το λογότυπο

Εικόνα του άρθρου Μέχρι 31 Μαΐου ο διαγωνισμός για το λογότυπο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2017, 21:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μέχρι τις 31 Μαΐου παρατείνεται ο διαγωνισμός για τη δημιουργία σήματος και λογοτύπου που προκήρυξε η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του δήμου Ιωαννιτών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση για παράταση της προθεσμίας πάρθηκε λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος. 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά και νέους της πόλης (μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου Ιωαννιτών, καθώς και φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου).

Το σήμα που θα επιλεγεί, αφού υποστεί γραφιστική επεξεργασία, ώστε να μπορεί να αποτυπωθεί σε κάθε χρήση, θα παρουσιαστεί, μαζί με τα υπόλοιπα δύο σε ειδική εκδήλωση.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τις προτάσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή στο pkioannina@gmail.com (ψηφιακό αρχείο σε μορφές pdf, jpg διαστάσεων A4) ή με φυσική αποτύπωση στο Πνευματικό Κέντρο (Αγ, Μαρίνας 55, 45221), σε χαρτί, καμβά, ή άλλο υλικό διαστάσεων Α4. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και την παραχώρηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του δήμου Ιωαννιτών όλων των δικαιωμάτων χρήσης του σήματος με οποιονδήποτε τρόπο κριθεί ότι απαιτείται για τις ανάγκες του.

Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 26510 83958 (Δημήτρης Μπάτσος).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back