Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέτριος στο Ηράκλειο

Εικόνα του άρθρου Μέτριος στο Ηράκλειο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2019, 22:08
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύτιμο έδαφος έχασε ο ΠΑΣ στην προσπάθειά του να παραμείνει με άμεσο ή… έμμεσο τρόπο στη σούπερ λίγκα, με την ήττα 1-0 στο Ηράκλειο.

Ο ΠΑΣ έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο, στο οποίο είχε τις ευκαιρίες με τον Κρίζμαν να μπει μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, ο ΟΦΗ κατάφερε να ελέγξει το κέντρο, από το οποίο ο ΠΑΣ «απουσίαζε» πλην των προσπαθειών του Πάντελιτς. Είχε ήδη προηγηθεί στο 20’, όταν σε γύρισμα του Μπράουν στην περιοχή, οι αμυντικοί του ΠΑΣ «κοιτάχτηκαν» μεταξύ τους μέχρι να πάνε πάνω στον Βαζ, ο οποίος με γυριστό σουτ βρήκε πρώτα στο πόδι του Σεργκελασβίλι και μετά στο χέρι του Βελλίδη.

Στο 38’ και το 42’ ο ΠΑΣ θα μπορούσε να σιοφαρίσει, ειδικά στη δεύτερη που ήταν φάση διαρκείας, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το θέμα είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πετράκη μπήκε πιο νωθρά από το πρώτο. Με φανερό το πρόβλημα στην ανάπτυξη και στον έλεγχο της πίεσης, είδε τον ΟΦΗ να περιμένει και να βγαίνει σε επιθέσεις με τον Μπράουν που άφηνε άνετα πίσω τον Σεργκελασβίλι στο σπριντ, όταν ο γεωργιανός αμυντικός δεν προλάβαινε να βγει πρώτος στη μπάλα.

To σκηνικό με τον ΟΦΗ να περιμένει και τον ΠΑΣ να μην μπορεί να κάνει ιδιαίτερα πράγματα, συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα. Στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Βουό.

Με τη νίκη του ο ΟΦΗ έφτασε στον 1 βαθμό τον ΠΑΣ, ο οποίος παραμένει στη «θέση μπαράζ».  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back