Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Μέση λύση» για την καθαρίστρια

Εικόνα του άρθρου «Μέση λύση» για την καθαρίστρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2019, 16:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε τριετή φυλάκιση κατά συγχώνευση, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε η καθαρίστρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που βρέθηκε κατηγορούμενη για πλαστογραφία.

Η Δήμητρα Κλιάφα, μητέρα 11 παιδιών, βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο ευχαρίστησε το δικαστήριο , το δικηγόρο της «που μου έδωσαν τη δυνατότητα να γυρίσω στα παιδιά μου» και τους συναδέλφους της, για τη στήριξη που της πρόσφεραν. Είπε επίσης ότι θα επιστρέψει άμεσα στη δουλειά της. Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Βασίλη Καραβίδα, δεν συντρέχει λόγος απόλυσής της λόγω της απόφασης.

Ο Γιώργος Πρέντζας, εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και μάρτυρας υπεράσπισης στη δική, χαρακτήρισε την απόφαση «σκληρή», λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όλα τα χρήματα πήγανε στο μεγάλωμα των παιδιών της και δεν μεγάλωσε την περιουσία της, δεν πλούτισε».

Η υπόθεση ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη, καθώς σύμφωνα με το ιστορικό, ξεκίνησε από μια ημερομηνία σε απολυτήριο λυκείου, την οποία το δικαστήριο έκρινε παραποιημένη. «Το κίνητρο είναι μια κομβική έννοια» τόνισε ο κ. Πρέντζας», παραπέμποντας στην απαραίτητη «ευαισθησία των ‘Αθλίων’ του Β. Ουγκώ» για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back