Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μέρες EUSAIR

Εικόνα του άρθρου Μέρες EUSAIR
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2017, 12:19
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Tο 2ο Φόρουμ EUSAIR (Στρατηγική της Ε.Ε. για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου) στις 11 και 12 Μαΐου, στα Γιάννενα, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Du Lac

Μια σημαντική εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν επιχειρηματικές συναντήσεις, διαπανεπιστημιακές συζητήσεις και διαπεριφερειακές συνεργασίες για την προώθηση διευρωπαϊκών δικτύων. Τις ημέρες αυτές θα παραβρεθούν οι υπουργοί Εξωτερικών, Τουρισμού, Μεταφορών και Περιβάλλοντος καθώς και πολλά στελέχη της Περιφέρειας Αδριατικής-Ιονίου, που απαρτίζεται από τις χώρες Κροατία, Ελλάδα,Ιταλία, Σλοβενία, Αλβανία, Βοσνία, Μαυροβούνιο και Σερβία. Κατά τις συζητήσεις,ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τομέα της γαλάζιας ανάπτυξης. 

Η επίσημη έναρξη του φόρουμ θα γίνει αύριο, στις 2 το μεσημέρι, με χαιρετισμούς του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, του δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και του προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Γιάννη Μήτση. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο της Ε.Ε., τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση. 

Δεδομένου ότι το Επιμελητήριο Ιωαννίνων είναι ο τοπικός διοργανωτής του φόρουμ, ο φορέας αυτός διοργανώνει σήμερα εκδήλωση υποδοχής των συντελεστών της επιχειρηματικότητας στο ξενοδοχείο Du Lac, στις 20:45, με θέμα «Το επιχειρείν του χτες και του σήμερα,στα Ιωάννινα και στην Ήπειρο». Κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών, θα γίνουν αρκετές επιχειρηματικές συναντήσεις. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back