Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 21-07-2020, 15:46
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Είκοσι μέρες μετά την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ιωαννιτών, η οικονομική επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση ενός έργου αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων στην παραλίμνια περιοχή, με προϋπολογισμό 90.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στην περιοχή της οδού Γαριβάλδη όπου δραστηριοποιούνται κυρίως επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης, και συγκεκριμένα τη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου της οδού (στον χώρο που καταλαμβάνουν σήμερα οι παρκίδες). 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, θα κατασκευαστεί πλακόστρωτο σε εναρμόνιση με τη διαμόρφωση της ευρύτερης περιοχής Σιαράβα, η οποία θα γίνει μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020».

200 λέξεις απομένουν.
 • Δημήτρης Ζαρκάδας
  Δημήτρης Ζαρκάδας
  Λίγες μέρες πριν το πεζοδρόμιο ανοίχτηκε για έργα ΔΕΗ... και μάλιστα στην αρχή επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, μετά από δυο μήνες lock down. Νομίζω ότι και σε 50 χρόνια από τώρα δεν θα δούμε τις υπηρεσίες και τις εταιρείες να έχουν ένα ενιαίο πλάνο. Δεν θα μου φανεί περίεργο για παράδειγμα να δω την ΔΕΥΑΙ να αναβαθμίζει το δίκτυο ύδρευσης μετά το πέρας των εργασιών της διαπλάτυνσης του πεζοδρομίου...
  200 λέξεις απομένουν.
 • Τζαναρτι
  Τζαναρτι
  Ανάπλαση με στόχο την επέκταση των τραπεζοκαθίσματων! Δεν φθάνει που έχει γίνει κατάληψη των απέναντι πεζοδρόμων (και μάλιστα με πυκνά τραπέζια σε εποχή πανδημίας) τώρα η "εεστίαση" εξαφανίζει και χώρους στάθμευσης..
  200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2