ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Σταυρούπολη εντός οι γυναίκες, με ΧΑΝΘ εκτός οι άνδρες

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/11/2016, 05:20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολες δοκιμασίες περιμένουν αυτό το Σάββατο τις δυο ομάδες του Α.Ο. Ιωαννίνων, στο πρωτάθλημα χάντμπολ.

Οι γυναίκες του ΑΟΙ, αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α2 κατηγορίας, τον Απόλλωνα Σταυρούπολης, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Η ομάδα του Βασίλη Σιαράβα, θα κυνηγήσει τη νίκη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ώστε να μπορέσει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρέθηκε μετά την εκτός έδρας νίκη, επί του Ορφέα Κατερίνης, την προηγούμενη αγωνιστική.

Το παιχνίδι των γυναικών του ΑΟΙ, αρχίζει στις 5 το απόγευμα και η Διοικούσα Επιτροπή, με ανακοίνωσή της, ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, προκειμένου οι Γιαννιώτισσες, να πετύχουν τον στόχο τους. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Γιάννου και Πήτας.

Επίσης το Σάββατο, μια ώρα πριν (16.00) οι άντρες του ΑΟΙ, αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη τη ΧΑΝΘ, μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας (2ος Όμιλος).

Η ομάδα του Κώστα Χαρίση, χωρίς άγχος και με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Πρωτέα, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Δελόγλου και Θεοδοσίου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back