ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με προτάσεις για θρησκευτικό τουρισμό

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2019, 19:40
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Ανθοχώρι επισκέφθηκε και μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση ο Σπύρος Βασιλείου, υποψήφιος δήμαρχος Μετσόβου, το περασμένο Σάββατο 30 Μαρτίου.

«Η παράταξη αποτελείται πλέον από ανθρώπους κάθε κοινότητας του Δήμου μας και πιστέψτε με, η ποιότητα αλλά και η αξιοπρέπεια των υποψηφίων μας ήδη έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη» είπε μεταξύ άλλων στο Ανθοχώρι ο κ. Βασιλείου.

Ζήτησε από τις υπόλοιπες παρατάξεις «να καταθέσουν προγράμματα» και συμπέρανε ότι «πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι κανείς άλλος δεν τολμά να καταθέσει προτάσεις, γιατί ξέρουν ότι το κατατεθειμένο πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που το καταθέτεις δημόσια, αποτελεί δέσμευση και θα αξιολογηθείς για αυτό».

Ειδικά για το Ανθοχώρι, ο κ. Βασιλείου επισήμανε τις προτάσεις της παράταξης για «βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης του πολίτη με έμφαση στην καθημερινότητα», στην αύξηση της απασχόλησης και δημιουργία «πτηνοτροφικού και κτηνοτροφικού πάρκου», τον «εκσυγχρονισμό εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών» την έμφαση στον εναλλακτικό και θρησκευτικό τουρισμό, με συγκεκριμένα σημεία αναφοράς. «Οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο θρησκευτικός τουρισμός στην περιοχή μας είναι τεράστιες. Αρκεί να σημειωθεί ότι ο τζίρος του, σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπερνά ετησίως τα 15 δισ. ευρώ και ο Δήμος μας δεν έχει παρά να διεκδικήσει ένα μικρό μερίδιο» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back