ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με πολιτική ευγένεια...

Εικόνα του άρθρου Με πολιτική ευγένεια...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/09/2019, 18:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με χαρακτηριστικά πολιτικής και προσωπικής ευγένειας, έγινε η ανάληψη των καθηκόντων της προεδρίας του ΟΚΠΑΠΑ από τον νέο πρόεδρο Δημήτρη Πάνου από την παράταξη «Γιάννενα Τώρα» του Άρη Μπαρτζώκα. Ο κ. Πάνου πήρε τη σκυτάλη από τον Φίλιππα Τσουμάνη, τον οποίο ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε επί οκτώ χρόνια ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκε και μαζί του.

Κατά τα άλλα, ο κ. Πάνου ευχαριστεί με ανακοίνωσή του και τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ. «Δηλώνω ότι με προσπάθεια και αφοσίωση, με αγάπη και διάθεση προσφοράς εγώ και το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΠΑΠΑ, με τους εξαιρετικούς συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γίνει ακόμη καλύτερη η λειτουργία των δομών και ακόμη μεγαλύτερη η ικανοποίηση των αναγκών. Πρώτο μου μέλημα είναι να ικανοποιηθούν άμεσα όλες οι αιτήσεις των βρεφών και των νηπίων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς» τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ. 

Ο κ. Τσουμάνης θα συνεχίσει να βρίσκεται στη διοίκηση του ΟΚΠΑΠΑ ως μέλος πια.

Σύμφωνα με τη χτεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΠΑΠΑ έχει ως εξής:

Πρόεδρος ο Δημήτρης Πάνου και αντιπρόεδρος ο Γιάννης  Τσίμαρης. Μέλη ορίστηκαν οι: Νίκος Τσώλης, Δημήτρης Σκούρτης, Σοφία  Τσιάρα, Γεωργία Τσέκα και Χάρης Δολιώτης, και από την αντιπολίτευση ο Φίλιππας Τσουμάνης, η Σοφία Μαρκούλα και η Κατερίνα Μιτοπούλου.

Αναπληρωτής πρόεδρος ορίστηκε ο Νίκος Σιορόκας, αναπληρώτρια αντιπρόεδρος η  Χριστίνα Κωτσαντή και αναπληρωματικά μέλη οι: Στέφανος Μάντζιος, Σπ.  Σίμου- Τσέλιου, Μαρία Κολτσίδα, Ρένα Δεληκούρα και Βασίλης Σαούγκος, και από την αντιπολίτευση ο Βασίλης Κοσμάς, η Αλεξάνδρα Μπέγκα και η Βασιλική Λέτσιου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back