Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με Μπόλιγουντ αλλά και ριάλιτι

Εικόνα του άρθρου Με Μπόλιγουντ αλλά και ριάλιτι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/03/2018, 21:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ‘πε και το ‘κανε ο γνωστός παραγωγός του Μπόλιγουντ Ράβιντερ Νταρίγια,ο οποίος εδώ και έναν χρόνο δραστηριοποιείται κινηματογραφικά και στην Ελλάδα. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Πάπιγκο, στο Ζαγόρι, όπου κάνει γυρίσματα ταινίας με ένα τιμ δεκάδων ανθρώπων να τον πλαισιώνουν.

Πριν από έναν μήνα, ο κ. Νταρίγια επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη για να τον ενημερώσει για την πραγματοποίηση γυρισμάτων και στην περιοχή μας. Ο παραγωγός ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για το Πάπιγκο, με τον κ. Καχριμάνη να του εφιστά την περιοχή στα Τζουμέρκα και στα όρη του Σουλίου. 

Η επισήμανση δεν έπιασε τόπο. Τα γυρίσματα γίνονται τελικά στο Πάπιγκο, ενώ στη συνέχεια το συνεργείο θα πάει στα Σύβοτα. Από την παραγωγή, έχουν επιλεγεί κι άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα. 

Πέραν του Μπόλιγουντ, η Ήπειρος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να προσελκύει και ριάλιτι. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, δύο τέτοιου είδους τηλεοπτικά προγράμματα έχουν προγραμματιστεί: το Hotel Romantiek και το Bachelor (είναι ακριβώς ό,τι νομίζετε). Τα γυρίσματα για το ριάλιτι Bachelor, αμερικάνικη παραγωγή η οποία προορίζεται για τη σκανδιναβική αγορά, θα γίνουν τον Μάιο και τον Ιούνιο σε Πρέβεζα, Πάργα, Ιωάννινα, Τζουμέρκα και αλλού. Το Hotel Romantiek θα γυριστεί τον Σεπτέμβριο για την ολλανδική τηλεόραση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back