ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με λίστα χειρουργείων το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Εικόνα του άρθρου Με λίστα χειρουργείων το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/06/2017, 02:05
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την υπουργική απόφαση για ανάρτηση των προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων (ανά χειρουργική ειδικότητα) έρχεται να εφαρμόσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, η λίστα χειρουργείων τέθηκε σε λειτουργία και είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου www.uhi.gr. «Η πιστή, ισότιμη και επιστημονικά αντικειμενική εφαρμογή της, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εξάλειψη παθογενειών στον τομέα αυτό και αποτελεί υποχρέωση και καθήκον των εργαζόμενων και της διοίκησης του νοσοκομείου. Η κατάκτηση του στόχου να αποκτήσει η λίστα το πραγματικό κοινωνικό της περιεχόμενο, πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε πολίτη» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η διοίκηση ευχαριστεί παράλληλα τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν αλλά και τους γιατρούς για την έγκαιρη ανταπόκρισή τους. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να απευθύνονται στο νεοσυσταθέν Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας και να καταθέτουν τη γνώμη τους και ενδεχόμενα παράπονά τους σχετικά με οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή ενέργεια που δυσχεραίνει την έγκαιρη και δωρεάν πρόσβασή τους σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. «Η Διοίκηση δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει στο ακέραιο το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα όλων των πολιτών» τονίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back