Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με αυτοκίνητα, μηχανές και σκάφη

Εικόνα του άρθρου Με αυτοκίνητα, μηχανές και σκάφη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/11/2018, 20:00
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με ποσότητες που δεν είναι αντίστοιχες του μεγέθους της… ανακοίνωσης, αλλά με πολλά στοιχεία για τη δράση των συλληφθέντων, η αστυνομία Άρτας δημοσιοποίησε την εξάρθρωση σπείρας οκτώ ατόμων, που διακινούσε ναρκωτικά.

Κατασχέθηκαν 3,2 κιλά χασίς, 31 γρ. κοκαΐνης, εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, χρηματικά ποσά και κυρίως… οχήματα: τέσσερα ΙΧ, ένα φορτηγό, μια μοτοσικλέτα και ένα σκάφος.

Από τους οκτώ που κατηγορούνται για συμμετοχή στη σπείρα, συνελήφθησαν επτά.

Επίσης, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, τα οποία εξακριβώθηκε ότι προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από την οργάνωση, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Η οργάνωση δρούσε κυρίως σε περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας  τους τελευταίους επτά μήνες κυρίως. Η αστυνομία εξακρίβωσε τους χώρους που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης για αποθήκευση των ναρκωτικών.

Η αστυνομία εκτιμάει ότι τα μέλη της οργάνωσης εμπλέκονται σε περισσότερες από 1.500 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ  στο πλαίσιο του προανακριτικού έργου, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας διερευνάται όλο το εύρος και το πεδίο της εγκληματικής δραστηριότητας της οργάνωσης και η ενδεχόμενη διασύνδεσή τους με άλλες ομάδες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back