ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με ξεχωριστό στιλ, το νέο Peugeot Rifter

Εικόνα του άρθρου Με ξεχωριστό στιλ, το νέο Peugeot Rifter
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2018, 13:58
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρωτοποριακή εμφάνιση και ξεχωριστό στιλ διαθέτει το νέο Peugeot Rifter που φτιάχτηκε για να εξυπηρετήσει τις καθημερινές περιπέτειες των κατόχων του, ενώ ο ταξιδιάρικος χαρακτήρας του γίνεται αντιληπτός από την πρώτη ματιά, είτε κυκλοφορεί στη πόλη, είτε στην ύπαιθρο.

Διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος, με 5 ή 7 θέσεις, συνδυάζει άριστα την πρακτικότητα με την ευελιξία εσωτερικής διαμόρφωσης.

Το μπροστινό μέρος διαθέτει ξεχωριστή αισθητική και διακρίνεται από τα LED φωτιστικά σώματα, ενώ στο πλάι ξεχωρίζουν οι απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες, το κοντό καπό και οι κοντοί πρόβολοι. Τα τονισμένα φτερά συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία ενός αθλητικού προφίλ με ακτινωτές αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη πόρτα που εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση στο εξαιρετικά ευρύχωρο πορτμπαγκάζ, ενώ διακρίνονται και τα μεγάλα φωτιστικά σώματα με τις τρεις φωτεινές λωρίδες.

Η θέση οδήγησης περιλαμβάνει διακόπτες χρωμίου για το χειρισμό του κλιματισμού. Είναι άμεσα προσβάσιμοι και περιβάλλουν την οθόνη θερμοκρασίας σε λευκή απόχρωση. Σε ορισμένες εκδόσεις, διατίθεται και ηλεκτρικό χειρόφρενο που απελευθερώνει χώρο στην κεντρική κονσόλα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.

Σε κινητήρες βενζίνης υπάρχει ο 1.2 PureTech με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και αυτός με τους 110 ίππους με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. 

Σε κινητήρες diesel, διατίθενται 3 επιλογές του κινητήρα 1.5 BlueHDi. Αυτοί είναι με τους 130 ίππους με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ο BlueHDi 100 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και ο BlueHDi με τους 75 ίππους με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back