ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μαυρολάγκαδο: Όταν η κριτική αποκαλείται… μικροψυχία

Εικόνα του άρθρου Μαυρολάγκαδο: Όταν η κριτική αποκαλείται… μικροψυχία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2023, 10:08
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης συνεχίζει να μην είναι δεκτικός σε καμία κριτική. Και όχι μόνο αυτό…

Κάθε φορά που οι αποφάσεις της περιφερειακής αρχής (ή δικές του δηλαδή) δέχονται κριτική, ο κ. Καχριμάνης την αποδίδει μόνο σε κακές προθέσεις και προσπαθεί μέσω του facebook και του φανατικού κοινού του να δώσει τις ανάλογες απαντήσεις. Οι οποίες δεν είναι απαντήσεις, αλλά απλώς η παράθεση χαρακτηρισμών και εντέλει η πρόκληση καφενειακών και λαϊκίστικων αντιδράσεων προς ενίσχυση του δικού του πολιτικού προφίλ.

Ένα νέο «κρούσμα» αφορά την περίπτωση του Μαυρολάγκαδου στα Βόρεια Τζουμέρκα, ενός δύσκολου οδικού τμήματος που οδηγεί στο Συρράκο και τους Καλαρρύτες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα κομμάτι της επαρχιακής οδού στο οποίο είχε πέσει άσφαλτος πρόσφατα, «κόπηκε» στη μέση, μετά από βροχοπτώσεις. Όπως είχε σημειώσει ο «Τύπος Ιωαννίνων», η καθίζηση δεν έγινε στο κομμάτι στο οποίο παρεμβαίνει εδώ και δύο χρόνια με την κατασκευή αναβαθμών (σ.σ. η φωτογραφία του κ. Καχριμάνη είναι από το σημείο αυτό), αλλά για ένα κομμάτι που βρίσκεται πιο πριν.

Ο κ. Καχριμάνης έχει δεχτεί κριτική στο παρελθόν για το γεγονός ότι δεν έχει γίνει εδαφολογική-γεωλογική μελέτη για την όλη περιοχή.

Διαβάστε: Το στοίχημα του Μαυρολάγκαδου

Για το νέο περιστατικό καθίζησης στο Μαυρολάγκαδο, ο περιφερειάρχης θα μπορούσε να δώσει μια ολοκληρωμένη, σαφή και με στοιχεία απάντηση. Αντί αυτής, μέσω του facebook πάντα, η απάντησή του είναι η εξής: «Αυτό είναι το Μαυρολαγκαδο που δουλέψαμε και μόλις έβρεχε έκλεινε ο Δρόμος. Αλλά οι Μικρόψυχοι αυτοί που ούτε τα κορδόνια από τα παπούτσια τους δεν λύνουν μας Κάνουν κριτική. Εμείς σε πάμπολλα σημεία λύνουμε θέματα που δεν λύθηκαν ποτέ. Εσάς η μικροψυχία θα μείνει, και πάντα πόσο Λίγοι…». Σε ποιους αναφέρεται; Ίσως σε κάποιους φίλους του στο facebook, που δεν είναι φίλοι του.

Όπως και να ‘χει, ο κ. Καχριμάνης είναι περιφερειάρχης, πολιτικό πρόσωπο. Και τέτοιου είδους απαντήσεις, δεν είναι απαντήσεις…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back