ΗΠΕΙΡΟΣ

«Μάχη» για το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι

Εικόνα του άρθρου «Μάχη» για το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/12/2018, 18:15
ΗΠΕΙΡΟΣ

Για τη δημιουργία ενός «παζαριού» στο κέντρο της πόλης κάνει λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, ο οποίος καταγγέλλει  τον Δήμο Αρταίων. Όλα ξεκίνησαν από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, με τον Δήμο να τοποθετεί μεταξύ άλλων στο κέντρο έξι σπιτάκια. Η αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου ήταν έντονη για τον τρόπο διαχείρισης του διάκοσμου αυτού. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η ενημέρωση που είχαν από τον Δήμο ήταν ότι θα τοποθετηθούν τα σπιτάκια σε τρεις πλατείες και ότι σε αυτά θα φιλοξενούνται δράσεις που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία των παιδιών. «Με αγανάκτηση είδαμε ότι σε ένα από τα σπιτάκια στο κέντρο της πόλης, πωλούνται φο μπιζού» τονίζει ο σύλλογος ζητώντας από τον Δήμο να κλείσει αυτό το «έκτρωμα σπιτάκι-παζάρι-φο μπιζού».

Ο Δήμος Αρταίων απαντά λέγοντας ότι για τα έξι αυτά σπιτάκια έγινε ανοιχτός διαγωνισμός και ότι εμφανίστηκαν έξι επαγγελματίες. Επίσης αναφέρει ότι η ενημέρωση που έγινε από μέρους του, αφορούσε τη «στέγαση» γλυκισμάτων και μικρών δώρων στα σπιτάκια. «Ο Εμπορικός Σύλλογος θα ήταν σοφότερο και πιο χρήσιμο, αν αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα να ενημερώσει το Δήμο με σκοπό την επίλυσή του και όχι να καταφεύγει σε καταγγελίες για εντυπωσιασμό, τη στιγμή που φέτος ο Δήμος μετέφερε τη διοργάνωση στο κέντρο της πόλης ακριβώς για να τονώσει ακόμη περισσότερο την αγοραστική κίνηση τις ημέρες των εορτών» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back