Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μαθαίνω για την πόλη μου», μέρος τρίτο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/11/2017, 14:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων με τίτλο «Μαθαίνω για την πόλη μου» που διοργανώνει το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Σπηλαίου Περάματος, πραγματοποιεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου την τρίτη πολιτιστική του διαδρομή.

Η διαδρομή αυτή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, στα οχυρά Μπιζανίου και στο σπήλαιο Περάματος

 Η επόμενη διαδρομή έχει προγραμματιστεί για τις 3 Δεκεμβρίου, και περιλαμβάνει την εβραϊκή Συναγωγή, το Δημοτικό Μουσείο, το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Αργυροτεχνίας και το σπήλαιο Περάματος.

Και λίγες διαδικαστικές λεπτομέρειες για το όλο πρόγραμμα: Οι ξεναγήσεις διεξάγονται Κυριακή, διαρκούν περίπου 3-3.30 ώρες και η εκκίνηση των περιπάτων γίνεται από συγκεκριμένα σημεία ανάλογα με τη διαδρομή και με συνοδεία ξεναγού.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα επιβαρύνονται μόνο με το κόστος των 2 ευρώ για την είσοδο στο σπήλαιο Περάματος, όπου η ξενάγηση γίνεται από υπεύθυνο του σπηλαίου. Στις δηλώσεις συμμετοχής, τηρείται σειρά προτεραιότητας. Ανώτερος αριθμός συμμετοχής για κάθε ξενάγηση είναι 30 άτομα (με 10 άτομα επιλαχόντες), ενώ η κάθε αίτηση μπορεί να περιλαμβάνει έως δύο (2) άτομα.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή υποβάλλονται καθημερινά ηλεκτρονικά μέσω ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του δήμου www.travelioannina.gr ή αυτοπροσώπως, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής (Μουλαϊμίδη 10). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 26510 37017.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3