ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

…μα δεν είναι μόνο ο Mick Harvey

Εικόνα του άρθρου …μα δεν είναι μόνο ο Mick Harvey
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/11/2019, 11:39
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι πιθανότητες να δει κάποιος στα Γιάννενα ένα τέτοιου βεληνεκούς μουσικό σχήμα, όπως τη μπάντα των Μικ Χάρβεϊ και J.P. Shilo που θα παίξουν στο Soundtrope, την Τετάρτη το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο, είναι μικρές.

Αν ρωτήσετε τον πάλαι ποτέ Birthday Party και Bad Seed πολυοργανίστα, θα σας πει ότι «δεν παίζω μόνος μου» σε αυτή την ελληνική επίσκεψη που περιλαμβάνει δύο εμφανίσεις, σε Αθήνα και Γιάννενα.

Δεν το κάνει από σεμνοτυφία, αλλά γιατί στο συγκρότημά του θα παίξει επίσης ένας Sonic Youth, ο Στιβ Σέλεϊ, o ντράμερ που κρατάει μαζί με την Κιμ Γκόρντον το ρυθμό στις κορυφαίες στιγμές αυτού του κορυφαίου συγκροτήματος, καθώς επίσης και ο Γκλεν Λιούις, που στο βιογραφικό του έχει τη θέση του μπασίστα στους Cambodian Space Project, μεταξύ άλλων.

Το «δεύτερο όνομα» είναι ο JP Shilo, o (επίσης) Αυστραλός που περνάει τις μέρες του και με τους Blackeyed Susans και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ αυτό τον καιρό.

Όπως είναι αντιληπτό, γίνεται προσπάθεια εδώ και αρκετές γραμμές να μην αναφερθεί το όνομα «Νικ Κέιβ», μαζί με τον οποίο ο Χάρβεϊ έβαλε το αποτύπωμά του για πάντα στη μουσική και ιδιαίτερα, στο ελληνικό κοινό. Η συναυλία της Τετάρτης θα είναι ο,τι κοντινότερο έχει δει το κοινό των Ιωαννίνων σε Κέιβ (ή και PJ Harvey αν θέλετε), μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Τη συναυλία θα ανοίξει η Danai Nielsen.

Πόρτες: 20:30 / 'Ωρα 'Εναρξης: 21:00

Εισιτήρια: 18€ (προπώληση), 22€ (ταμείο)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back