ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Επίθεση με νεκρούς στον περίβολο του κοινοβουλίου (upd)

Εικόνα του άρθρου Λονδίνο: Επίθεση με νεκρούς στον περίβολο του κοινοβουλίου (upd)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2017, 20:54
ΚΟΣΜΟΣ

Διπλή επίθεση σημειώθηκε στον περίβολο του κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου και στην γέφυρα του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μία γυναίκα σκοτώθηκε, ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε, ο φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε από πυρά της αστυνομίας, και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης μπροστά στο κοινοβούλιο του Ουεστμίνστερ του Λονδίνου, που αποκλείστηκε, όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Λίντινγκντον, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων.

Το θάνατο της γυναίκας μεταδίδουν αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα και μια ιατρική πηγή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ορισμένοι από τους τραυματίες είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους στο έδαφος, με κάποιους να αιμορραγούν ακατάσχετα και κατά τα φαινόμενα να μην έχουν τις αισθήσεις τους, δείχνουν φωτογραφίες του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς από την επίθεση κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο. Μία από τις φωτογραφίες εικονίζει μια ανθρώπινη σορό κάτω από τους τροχούς ενός λεωφορείου του Λονδίνου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων είπε ότι ένας ένοπλος  έπεσε νεκρός από πυρά της αστυνομίας έξω από το κοινοβούλιο, μετά τους ισχυρούς κρότους και ένας φωτοειδησεογράφος του Ρόιτερς είπε ότι είδε τουλάχιστον 12 τραυματίες.


«Τα γεγονότα άρχισαν όταν αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικούς και πολίτες στη γέφυρα του Ουέστμινστερ. Οι νεκροί είναι τουλάχιστον τέσσερις και οι τραυματίες τουλάχιστον 20. Το κοινοβούλιο έχει αποκλειστεί και ερευνάται, μολονότι πιστεύουμε ότι ο δράστης ήταν ένας και μόνον», δήλωσε εκπροσώπος της αστυνομίας του Λονδίνου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back