ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λευκή Συμφωνία: ξανά στα Γιάννενα μετά από δύο δεκαετίες

Εικόνα του άρθρου Λευκή Συμφωνία: ξανά στα Γιάννενα μετά από δύο δεκαετίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2018, 13:47
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Πριν από μια  εικοσαετία περίπου, το πιο ελπιδοφόρο, αλλά και προβεβλημένο dark συγκρότημα στην Ελλάδα, ήταν η Λευκή Συμφωνία. Το 1993 έφτασαν στην αποκορύφωση της υστεροφημίας τους, ανοίγοντας για τους Cult και τους Metallica, στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και κάπου στις αρχές του νέου αιώνα, η μπάντα διαλύθηκε.

Τώρα, είναι ξανά εδώ και το Σάββατο 21 Απριλίου έρχεται και πάλι στα Γιάννενα, στο Stage. Μια εικοσαετία μετά το live στο Παλλάδιο, η Λευκή Συμφωνία ετοιμάζεται και πάλι να επισκεφθεί την Ήπειρο, σε μια πολυαναμενόμενη συναυλία. 

Τη μπάντα αποτελούν οι Θοδωρής ∆ημητρίου (φωνή), Σωτήρης Καστάνης (κιθάρα), ∆ιογένης Χατζηστεφανίδης (μπάσο), Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντράμς). Προπώληση εισιτηρίων: 10€, ταμείο: 12€. Σημεία προπώλησης: δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote
 Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.tickethouse.gr.  (Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση), Manthos Optical (Αβέρωφ 18), Vision Of Sound (Ναπ. Ζέρβα 78)

Εδώ, μπορείτε να κερδίσετε δύο εισιτήρια για τη συναυλία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back