ΕΚΛΟΓΕΣ

ΛΑΣΥ Ιωαννίνων για Γύρο Λίμνης: «Μια ιδιωτική εταιρία καλύπτει τις ελλείψεις»

Εικόνα του άρθρου ΛΑΣΥ Ιωαννίνων για Γύρο Λίμνης: «Μια ιδιωτική εταιρία καλύπτει τις ελλείψεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2023, 12:02
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΛΑΣΥ Ιωαννίνων, σε ανακοίνωσή της για το Ioannina Lake Run, θεωρεί ότι η διοργάνωση καλύπτει «την τεράστια ανάγκη των Γιαννιωτών για μαζικό λαϊκό αθλητισμό», καθώς στον αγώνα πήραν μέρος «χιλιάδες συμπολίτες ιδιαίτερα οι μεγάλοι και μικροί αθλητές με αναπηρίες και οι οικογένειές τους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».

Στο πλαίσιο της κριτικής προς την εταιρία που «βγάζει νόμιμα έσοδα από τις αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, και για να διαφυλάξει τα κέρδη της, προβάλει τους υποψηφίους δημάρχους που αναγνωρίζει ότι θα διατηρούν τις συνθήκες κερδοφορίας της» βάζει τους κ.κ. Παπαγεωργίου, Μπέγκα και Καλογιάννη, που «επιλέχθηκαν από την ιδιωτική εταιρία να βραβεύσουν τους δρομείς και όχι μόνο δεν αγωνίζονται για δωρεάν μαζικό αθλητισμό, αλλά έχουν ξεγράψει από τις διεκδικήσεις τους οποιαδήποτε δωρεάν αθλητική εκδήλωση για την πόλη».

Η παράταξη τονίζει ότι «οι εικόνες εγκατάλειψης είναι ορατές» σε Πανηπειρωτικό και Λιμνοπούλα και ότι «όλοι μαζί αποδέχονται ότι μια άλλη επιχείρηση, μία ΠΑΕ, αυτή του ΠΑΣ Γιάννενα , έχει οικειοποιηθεί χώρους όπως το γήπεδο ποδοσφαίρου, που ανακατασκευάζεται, αποκλείοντας αθλούμενους και αθλητικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους».

Επίσης, η παράταξη κατηγορεί τον επίσης υποψήφιο δήμαρχο Παντελή Κολόκα «που ως πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, φέρει πρώτος την ευθύνη της κατάντιας του μαζικού αθλητισμού στην πόλη, καθώς ήταν αυτός που διαχειρίστηκε την εγκατάλειψη προς όφελος των επιχειρήσεων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back