δεη πισω tc1
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Λαϊκή Συσπείρωση» κατά «Ήπειρος Όλον»: Οι Ηπειρώτες δεν είναι χρυσόψαρα

Εικόνα του άρθρου «Λαϊκή Συσπείρωση» κατά «Ήπειρος Όλον»: Οι Ηπειρώτες δεν είναι χρυσόψαρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2024, 17:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

H παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» (ΚΚΕ) με επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα έρχεται να ασκήσει κριτική στην παράταξη «Ήπειρος Όλον» (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) του Στέφανου Ζούμπα για τη χτεσινή ανακοίνωση της τελευταίας όσον αφορά το πρόστιμο των 181.000 ευρώ στην Περιφέρεια Ηπείρου για την υπόθεση του ποταμού Λούρου.

Η παράταξη του κ. Ζούμπα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις «για τους αδέξιους χειρισμούς της Περιφέρειας Ηπείρου όσον αφορά τις εργασίες στην κοίτη του Λούρου ποταμού που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή ροής των υδάτων σε μεγάλο τμήμα του». Μόνο που κατά την προηγούμενη θητεία της η παράταξη με επικεφαλής τον Δημήτρη Δημητρίου κάθε άλλο παρά δυναμική τοποθέτηση είχε κατά των ενεργειών της περιφερειακής αρχής στον ποταμό Λούρου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θυμίζει ότι ο κ. Δημητρίου είχε αποδεχτεί τις δικαιολογίες του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη περί «ανομβρίας» ενώ αργότερα η παράταξη «Ήπειρος Όλων» δεν συνυπέγραψε αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για να συζητηθεί το πόρισμα των επιθεωρητών του υπουργείου Περιβάλλοντος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

«Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο αθώωσε και κάλυψε εις διπλούν την περιφερειακή αρχή της ΝΔ, αλλά έχει και το θράσος να φέρεται στους Ηπειρώτες σαν να είναι χρυσόψαρα, παίζοντας το ‘αντιδεξιός πόλος του φωτός’ επικρίνοντάς την για τους χειρισμούς που η ίδια αθώωσε» τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3