Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 9-03-2023, 12:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ιόνια οδός ανακοίνωσε μέτρα στον δρόμο, λογω έργων συντήρησης από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023:

  1. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 103,45ο  έως το 105,95ο χλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

  1. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από 107,2ο έως το 105,05οχλμ, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα υπάρξει κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), της ράμπας εισόδου και μέρους των λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στην περιοχή του Α/Κ Αμφιλοχίας, θα διατηρηθεί.

Xromoepilogi2
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ηρων back