ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Νέα φωτογραφία του δράστη που παραμένει άφαντος

Εικόνα του άρθρου Κωνσταντινούπολη: Νέα φωτογραφία του δράστη που παραμένει άφαντος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/01/2017, 16:56
ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό του δράστη που την πρωτοχρονιά σκόρπισε το θάνατο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Ρέινα» της Κωνσταντινούπολης αφήνοντας πίσω του 39 νεκρούς και 69 τραυματίες.

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών της Τουρκίας επικεντρώνονται στην Κωνσταντινούπολη και στην Προύσα καθώς η χθεσινή επιχείρηση στην περιοχή Ζεϊτίνμπουρνού της Πόλης, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η σύζυγός του, η οποία προσήχθη και ανακρίνεται, είπε στους αστυνομικούς ότι, έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη από το Κιργιστάν στις 20 Νοεμβρίου με αεροπλάνο. 

Στη συνέχεια πήγαν με αυτοκίνητο στο Ικόνιο και έφτασαν στις 22 Νοεμβρίου. Νοίκιασαν ένα μικρό διαμέρισμα-στούντιο με τη βοήθεια μεσίτη αξίας 1.100 λίρες (300 ευρώ), δίνοντας μάλιστα προκαταβολικά τα ενοίκια 3 μηνών. Είπε μάλιστα ότι ήρθε στο Ικόνιο με σκοπό να βρει δουλειά. Στις 29 Δεκεμβρίου χρησιμοποιώντας πάλι αυτοκίνητο έφτασε στην Κωνσταντινούπολη. Η σύζυγός του διατείνεται ότι έμαθε για την επίθεση από την τηλεόραση.


ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι αρχές της Τουρκίας έδωσαν στη δημοσιότητα μια ακόμη φωτογραφία του δράστη, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η αστυνομία εντόπισε τα δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη και πλέον είναι «κοντά» στο να τον ταυτοποιήσει.

Όσον αφορά την ταυτοποίηση του δράστη οποιοδήποτε στοιχείο κυρίως δημοσιογραφικές πληροφορίες,  που κυκλοφορούν,  βασίζονται σε ανεπιβεβαίωτες πηγές και είναι ανεπιβεβαίωτες,  διότι οι αρχές επισήμως δεν ανακοινώνουν τα στοιχεία των ερευνών τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back