Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 5-06-2018, 15:46
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι γεγονός: οι Dirty Saints επιστρέφουν φέτος, στα 30 χρόνια από τη δημιουργία τους, με καινούργιο δίσκο. Κατά τον προσεχή Οκτώβριο-Νοέμβριο λοιπόν, να περιμένετε τα νέα  τραγούδια του ιστορικού συγκροτήματος της πόλης, στο δίσκο που είναι ακόμα… αβάπτιστος και οι ηχογραφήσεις σε προχωρημένο μεν, όχι τελικό δε σημείο. Υπάρχει ένα κομμάτι μιξαρισμένο και τα υπόλοιπα περιμένουν στη σειρά τους.

Όσο για την πρώτη εντύπωση, αυτή είναι «γιατί δεν ηχογραφήσανε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια;». To μέχρι στιγμής υλικό δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε «ξεκινάει εκεί που σταμάτησε» ο τάδε δίσκος. Ακούγεται σαν «πιο ώριμο» Elf, χωρίς και πάλι να είναι ακριβής η περιγραφή. Το πρώτο μιξαρισμένο κομμάτι πάντως, είναι ένα πολύ ζόρικο μπλουζ, ενώ αναμένεται και μια διασκευή στο Backdoor man, την οποία επαΐοντες και επαΐουσες την έχουν ήδη ζήσει ζωντανά…

Να σημειωθεί ότι οι Dirty Saints έχουν νέο κιθαρίστα, τον Μιχάλη Μπουγά, ενώ φωνητικά στο άλμπουμ κάνει η Σοφία Καμηνά. Περισσότερα, από φθινόπωρο…200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα