ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κριτική για τη «δράση για τον καύσωνα»

Εικόνα του άρθρου Κριτική για τη «δράση για τον καύσωνα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2023, 00:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου ανακοίνωσε χτες ότι στις 20 Ιουλίου θα μοιράσει μέσω της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, έξω από το διοικητήριο της, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, ενημερωτικά φυλλάδια για τον καύσωνα και παγωμένα νερά. Η δράση για τον καύσωνα συνοδεύτηκε από την καταγραφή των εταιριών που πρόσφεραν τα νερά.

Η περιφερειακή παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» επισημαίνει με αρκετό σαρκασμό ότι η Περιφέρεια Ηπείρου με «το δελτίο Τύπου φροντίζει να διαφημίσει και τις βιομηχανίες εμφιάλωσης». Ο σαρκασμός επαναλαμβάνεται και στο γεγονός ότι στο μοίρασμα των νερών αναφερόταν και η συμμετοχή μιας εθελοντικής ομάδας από την Πρέβεζα. «Θα συμμετέχει και εθελοντική ομάδα που θα μεταφερθεί από την Πρέβεζα… για την επικίνδυνη αποστολή» υπογραμμίζει.

Κι όλα αυτά ενώ η Περιφέρεια Ηπείρου, όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση», δεν έχει αγοράσει ούτε μισή υδροφόρα τα τελευταία 20 χρόνια και δεν έχει κάνει καμία πρόσληψη εργαζομένων στην Πολιτική Προστασία.

«Βεβαίως δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Περιφέρεια Ηπείρου που γνωμοδοτούσε -εκτός αρμοδιότητας- υπέρ της διαγραφής των προστίμων εκατομμυρίων των βιομηχανιών εμφιάλωσης απ’ το Δήμο, που αρνήθηκε να λάβει οποιοδήποτε μέτρο για την αλλοίωση του ΣΔΛΑΠ που επέτρεψε την επαύξηση των αντλούμενων ποσοτήτων των βιομηχανιών στο λεκανοπέδιο…» προσθέτει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back