Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κριτική για τα μέτρα που δεν έχουν έρθει…

Εικόνα του άρθρου Κριτική για τα μέτρα που δεν έχουν έρθει…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/06/2020, 23:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κριτική για τη δεύτερη δέσμη μέτρων προς ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας δέχτηκε από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης η δημοτική αρχή κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Φώτη Βάββα να μη δίνει επαρκείς απαντήσεις.

Όπως είπε ο κ. Βάββας, «μελετώνται νέα μέτρα στο πλαίσιο και των προτάσεων που έχουν κατατεθεί από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης». Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει πόρους από την κυβέρνηση ώστε να καλυφθεί μέρος των απωλειών στα έσοδά του.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» Θωμάς Μπέγκας έθεσε το ζήτημα της κοστολογημένης πρότασης που είχε καταθέσει η παράταξη για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Ο Θωμάς Γιωτίτσας και ο Μάκης Χρυσοστόμου, ως μέλη της οικονομικής επιτροπής, ήταν αυτοί που έκαναν μια πιο αναλυτική παρουσίαση των  θέσεων της παράταξης.

Ο κ. Γιωτίτσας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν εφαρμόζεται καν και η απόφαση που έχει ληφθεί για μείωση των τελών έως 50% για τα τραπεζοκαθίσμστα στις επιχειρήσεις που δεν έχουν χώρο να αναπτύξουν περισσότερα τραπεζοκαθίσματα. «Και καλείτε αυτές τις επιχειρήσεις να πληρώσουν τη β’ δόση με τους παλιούς συντελεστές» είπε απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back