ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Kρισιακό… Επιμελητήριο

Εικόνα του άρθρου Kρισιακό… Επιμελητήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/12/2020, 12:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την εσωτερική του κρίση βιώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, με δύο πρώην συμμάχους (κατά τη μετεκλογική περίοδο του 2017) να βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον.

Ο προηγούμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μήτσης εδώ και αρκετούς μήνες είναι ιδιαίτερα κριτικός απέναντι στον νυν πρόεδρο Δημήτρη Δημητρίου, υποστηρίζοντας ότι τελευταίος δεν υπερασπίζεται επαρκώς τα συμφέροντα του επιμελητηριακού κόσμου. Ο τελευταίος εισηγήθηκε στη Διοικητική  Επιτροπή να συζητηθεί στο 31μελές Διοικητικό Συμβούλιο το ζήτημα της παύσης του κ. Μήτση από το αξίωμα του α’ αντιπροέδρου, με το επιχείρημα ότι ο κ. Μήτσης προσβάλλει και απαξιώνει τον επιμελητηριακό θεσμό. Η ψηφοφορία στο Δ.Σ. κατέληξε… χωρίς απόφαση.

Ο κ. Μήτσης, μετά τη συνεδρίαση αυτή, έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί την παράταξή του και την παράταξη του Γρηγόρη Γκίκα, κατηγορώντας τον κ. Δημητρίου ότι «ακολουθεί μη σύννομες και αυθαίρετες διαδικασίες». Ζητά δε την άμεση παραίτηση του προέδρου για τον οποίο αναφέρει ότι είναι «πολιτικά και ηθικά έκθετος απέναντι στα μέλη του Επιμελητηρίου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back