ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Κορδέλα» στο νέο γήπεδο Κληματιάς

Εικόνα του άρθρου «Κορδέλα» στο νέο γήπεδο Κληματιάς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/10/2019, 14:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Κληματιάς είναι έτοιμο. Το εγκαινίασε, ανήμερα 28 Οκτωβρίου, ο Δήμος Ζίτσας και το παρέδωσε στην ομάδα.

Το γήπεδο κόστισε 200.000 ευρώ που κατέβαλλε ο Δήμος. Θα ακολουθήσουν τα γήπεδα της Ελεούσας (400.000 ευρώ), της Πρωτόπαπας (306.000 ευρώ) και το αθλητικό κέντρο Ζίτσας (317.000 ευρώ, στο Φιλόδημος ΙΙ».

 «Μας φτιάξατε και μας παραδίδετε ένα κόσμημα και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του προέδρου της Α.Ε. Κληματιάς Άγγελου Σιαράβα προς το δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο.

Αυτός, στην αντιφώνησή του είπε ότι «το γήπεδο έγινε γιατί το θέλαμε όλοι, το τοπικό συμβούλιο και η διοίκηση της ομάδας η δημοτική αρχή. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε σας προσπάθεια. Το γήπεδο είναι δικό σας, προσέξτε το, προστατέψτε το σαν τα μάτια σας».

Τα εγκαίνια περιλάμβαναν και φιλικό αγώνα με ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κληματιάς και βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, ο κ. Πλιάκος τόνισε ότι «δεν είμαστε υπέρ του να κόβουμε κορδέλες και να οργανώνουμε φιέστες. Συνηθίσαμε να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε  και να υλοποιούμε  όσο περισσότερα έργα μπορούμε, για το συμφέρον του τόπου και των δημοτών».

Μεταξύ άλλων, στην τελετή παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Γιώργος Αμυράς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας Παναγιώτης Λιάκος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Ράδος και Παναγιώτης Μαλισσόβας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Παπαχρήστος και Βασίλης Καλούδης κ.α.

Επίσης, παρόντες ήταν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Αντώνης Μανίκας, Νόνι Λίμα, Ντανιέλ Μπατίστα, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Εδουάρδος Κοντογιωργάκης, Αλφρέδος Γκλασμάνης







ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back