ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κόντρα σε προσωπικό επίπεδο

Εικόνα του άρθρου Κόντρα σε προσωπικό επίπεδο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2019, 18:16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε προσωπικό επίπεδο ανάγει την εκλογική μάχη της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος στο τελευταίο μήνυμα της παράταξης αναφέρει μεταξύ άλλων:

 «Τώρα κρίνονται δύο πρόσωπα. Το έργο τους, το πρόγραμμά τους, η προσωπική τους πορεία, η δυνατότητα να εμπνεύσουν, η δυνατότητα να βγάλουν τα Γιάννενα στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Κρίνεται η συνέπεια που έδειξαν στην προσωπική τους διαδρομή. Η στάση τους όταν διακυβεύονταν σημαντικά ζητήματα της πατρίδας. Η ικανότητα, η αποτελεσματικότητά τους, εν τέλει οι προσωπικότητές τους».

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» καλεί τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τον κ. Ελισάφ ως επόμενο δήμαρχο της πόλης, σημειώνοντας ότι «με την τακτική των τελευταίων πέντε ετών οι πολίτες έγιναν μάρτυρες της οπισθοδρόμησης, που δεν υποβάθμισε μόνο το κύρος της πολιτικής, δεν επιχείρησε μόνο την ανασυγκρότηση του πιο φτηνού και ιδιοτελούς παλαιοκομματισμού που η χώρα μας το πλήρωσε και το πληρώνει ακόμα αλλά υποτίμησε και τον δημότη».

Παραθέτει ξανά τα Τρίκαλα ως πρότυπο Δήμου και καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες.

Στην ίδια ανακοίνωση όμως, μετά την οριοθέτηση της προσωπικής αντιπαραθετικής επιλογής, η παράταξη επικαλείται την ενότητα: «Ενωμένοι και με ένα ευρύ μέτωπο συνεργασιών όλων των υγιών δυνάμεων, από όλους τους χώρους, θα πορευτούμε για νέα εποχή. Συνεργασίες ισότιμες μεταξύ όλων των παρατάξεων, με βάση τα προγράμματά μας, τις αρχές μας και με μοναδικό σκοπό να γίνει καλύτερο το κοινό μας σπίτι. Η πόλη μας. Χωρίς συναλλαγές, χωρίς συμφωνίες παρασκηνίου».





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back