ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κλειστό το πάρκο Πυρσινέλλα

Εικόνα του άρθρου Κλειστό το πάρκο Πυρσινέλλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2024, 09:58
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ιωαννιτών κάνει γνωστό ότι από σήμερα 31 Ιανουαρίου απαγορεύεται η διέλευση, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στον χώρο του πάρκινγκ του πάρκου Πυρσινέλλα, όπως και η διέλευση πεζών, ποδηλάτων, δίκυκλων και οχημάτων εντός του πάρκου.

Κι αυτό επειδή θα εκτελεστούν εργασίες στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της ανάπλασης του πάρκου που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης της Ε.Ε.

Στην ανακοίνωση, δεν γίνεται αναφορά για το πόσο καιρό θα ισχύουν αυτές οι απαγορεύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ??
ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ...... ΓΙΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ........ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ !!!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΠΡΙΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ << ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ >> ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ...... !!!! ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ < ΦΑΝΕ > ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΔΕΝΔΡΑ , ΘΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ < ΕΚΤΡΩΜΑ > ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ << ΚΟΥΡΑΜΠΑ>>.............. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Η ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ...... ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ...... ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ...... ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ .... ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ..... ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ....... ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ ...!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ << ΠΑΡΚΟ ΠΥΡΣΙΝΕΛΛΑ >> . ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ........ ΑΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ..... Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ..............
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back