Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το κλειστό δημοτικό ακίνητο στη Ζίτσα

Εικόνα του άρθρου Το κλειστό δημοτικό ακίνητο στη Ζίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/05/2020, 00:17
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη δημοτική αρχή αποδίδει τις ευθύνες για τη μίσθωση του δημοτικού ακινήτου –κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ξενώνας- στη Ζίτσα η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Βασίλη Γαρδίκο.

Από το εν λόγω ακίνητο, ο τελευταίος μισθωτής αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2019. Η παράταξη αναφέρει ότι η ίδια έθεσε εδώ και μήνες το ζήτημα της νέας μίσθωσης. Όπως σημειώνει, η δημοτική αρχή του Μιχάλη Πλιάκου έφερε το σχέδιο διακήρυξης στην οικονομική επιτροπή αυτή την περίοδο. «Η οποία διακήρυξη όμως ήρθε για να έρθει κατά τα κοινώς λεγόμενα αφού κατά παραδοχή του αρμόδιου αντιδημάρχου υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με τον τελευταίο μισθωτή που δεν επιτρέπουν την δημοπράτησή του και θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος» τονίζει.

Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» καλεί τη δημοτική αρχή να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος και να ολοκληρώσει τη διαδικασία «με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και όχι την εξυπηρέτηση των όποιων μικροσυμφερόντων». Εκφράζει δε την ανησυχία της, βάσει των δεδομένων, για τη δυνατότητα λειτουργίας του δημοτικού ακινήτου εντός του καλοκαιριού «με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3