πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κλειστή η Βιβλιοθήκη τον Αύγουστο

Εικόνα του άρθρου Κλειστή η Βιβλιοθήκη τον Αύγουστο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/07/2019, 16:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κλειστή θα είναι η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων όλο τον Αύγουστο, όπως κάθε χρόνο. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της ετήσιας τακτοποίησης, του καθαρισμού και της απολύμανσης τόσο του υλικού όσο και του χώρου του κτιρίου της Βιβλιοθήκης. «Οι εργασίες αυτές είναι απολύτως απαραίτητες, λόγω του μεγάλου όγκου τεκμηρίων που περιλαμβάνονται στη συλλογή της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής  Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων και, κυρίως, λόγω του μεγάλου αριθμού παλαιοτύπων, που απαιτούν ιδιαίτερη αντιμετώπιση και καθαρισμό, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι υπάλληλοι, με εξαίρεση όσων έχουν κανονική άδεια, βρίσκονται στην υπηρεσία και, παράλληλα, με τις διοικητικές και οικονομικές εργασίες, πραγματοποιούν τις απαραίτητες βιβλιοθηκονομικές εργασίες.

 Οι επιστροφές των βιβλίων μπορούν να γίνονται κανονικά, στη θυρίδα επιστροφής των βιβλίων (διπλά στην κεντρική είσοδο), ενώ οι ανανεώσεις των δανεισμών στα τηλέφωνα της Γραμματείας (26510 72863 και 83446).  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3