ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κινητοποίηση στα νοσοκομεία στις 22 Απριλίου

Εικόνα του άρθρου Κινητοποίηση στα νοσοκομεία στις 22 Απριλίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2021, 11:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στις 22 Απριλίου, οι Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων των δύο νοσοκομείων των Ιωαννίνων καλούν σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας από 8 ως 3 το μεσημέρι.

«Είμαστε εργαζόμενοι που ενώ δίνουμε καθημερινά μάχη, παρότι είμαστε στο πλευρό των ασθενών, παρόλο που εδώ και 1 χρόνο παλεύουμε μαζί με τους μόνιμους συναδέλφους για την υγεία του λαού σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτή της πανδημίας, δουλεύουμε χωρίς να υπάρχει αύριο, χωρίς προοπτική» τονίζουν οι συμβασιούχοι του «Χατζηκώστα» και προσθέτει ότι «περίπου 200  άτομα σε νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ζούμε με την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα αφού οι συμβάσεις μας λήγουν. Μας θέλουν να δουλεύουμε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα, να θεωρούμε λογικό τον 21ο αιώνα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία να μην έχουν σταθερή δουλειά».

Ζητούν μεταξύ άλλων να επιτραπούν όλες οι συμβάσεις στο χώρο της υγείας σε αορίστου χρόνου και να γίνουν προσλήψεις στα νοσοκομεία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back