ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων: «Όχι στις μετακινήσεις υγειονομικών»

Εικόνα του άρθρου ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων: «Όχι στις μετακινήσεις υγειονομικών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/12/2020, 11:36
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η νομαρχιακή επιτροπή Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει τις μετακινήσεις γιατρών από τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

«Την ώρα που Ε.Σ.Υ., γονατισμένο από τον φόρτο εργασίας που έχει δεχθεί λόγω της πανδημίας, προσπαθεί με τις όποιες δυνάμεις έχει να ανταπεξέλθει. Την ώρα που το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, πέρασε μία περίοδο δουλεύοντας πέραν των δυνατοτήτων του, η κυβέρνηση αποφάσισε εκτός της ψυχολογικής στήριξης που θα τους παρέχει αντί δώρου Χριστουγέννων κατά τη δήλωση του υπουργού, αλλά και την ενίσχυσή του με προσωπικό, να το αποδυναμώσει κι άλλο στερώντας από αυτό 6 γιατρούς τους οποίους μετακινεί με τη διαδικασία του εντέλλεσθε» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Συμπληρώνει λέγοντας ότι «εδώ και εννιά μήνες πανδημίας  βλέπουμε την κυβέρνηση  να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες και μόνο. Ας κοιτάξουν και την δική τους ατομική και πολιτική ευθύνη και να σταθούν πλάι σε όλους αυτούς που δίνουν την πραγματική μάχη με τον ιό. Να τους στηρίξουν πραγματικά και όχι ηθικά».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back