Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος στη Δυτική Μακεδονία

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2021, 18:10

Τα επίσημα εγκαίνια των νέων μονάδων του «ΚΕΘΕΑ Ήπειρος» στη Δυτική Μακεδονία θα γίνουν αύριο 23 Νοεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το Πολυδύναμο Κέντρο Κοζάνης προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης για την προβληματική χρήση ή την εξάρτηση από ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο και διαδίκτυο/gaming. Απευθύνεται τόσο σε όσους αντιμετωπίζουν σχετικό πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε μέλη του στενού τους περιβάλλοντος. Όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο.

Η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης πραγματοποιεί εξορμήσεις στην ευρύτερη περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη ανθρώπων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με διαφορετικές μορφές εθισμού, διευκολύνοντας τη διασύνδεσή τους με κατάλληλα για τις ανάγκες τους προγράμματα.

«Και οι δύο μονάδες στελεχώνονται από διεπιστημονικές ομάδες εργαζομένων, και αξιοποιούν την πολύχρονη πείρα του ΚΕΘΕΑ, του μεγαλύτερου δικτύου υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και σύμβουλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών» τονίζεται.

Οι νέες δομές χρηματοδοτούνται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back