ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάτω από το δέντρο, στην Ήπειρο

Εικόνα του άρθρου Κάτω από το δέντρο, στην Ήπειρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/10/2016, 18:26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι «Κάτω από το δέντρο» επιστρέφουν για μια μίνι ηπειρώτικη περιοδεία. Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου παίζουν στην Πρέβεζα, ανήμερα 28η στο Μέτσοβο, στο Karma και το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 του μήνα, έρχονται στα Γιάννενα και στο Ρογόζι. Πρώτα, στο Θυμωμένο Πορτραίτο το Σάββατο 29 του μήνα (είσοδος 5 ευρώ, Καποδιστρίου 20, τηλ. 2651068550), έπειτα, την Κυριακή 30 του μήνα στο Νερόμυλο Ρογοζίου, μαζί με τους «Κοντομάνικο μπλουζ».
 Το μουσικό συγκρότημα «Κάτω από το δέντρο» είναι μία παρέα από γνωστούς μουσικούς, που ταξιδεύουν στα μονοπάτια της World μουσικής, παρουσιάζοντας το δικό τους R’n’B... το κατ’ αυτούς Roots ‘n’ Blues.
 Ο Πάνος «Tsiko» Κατσικιώτης (από τους «Σύνδρομο, «Αδέσποτα σκυλιά», «Άλλα μαντάτα», «Downtown beat», «667» και «Palyrria») στη φωνή, στο μαντολίνο και στη μελόντικα.
 Ο Γιώργος «Pfefer» Πιπέρης (από τους Direct Connection) στην κιθάρα.
 Ο Αλέξανδρος Chakradar Τσάμης (από τους Occasional Dream) στα φωνητικά και στα κρουστά. Ο Νίκος Ακτύπης (από τους Samatistas) στο μπάσο. Ο Κώστας Κούβδος (από τους Blues Trick και τους De Traces) στην κιθάρα και στη φυσαρμόνικα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back