ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάτι πρέπει να αλλάξει…

Εικόνα του άρθρου Κάτι πρέπει να αλλάξει…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/01/2019, 23:29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με κάτω τα χέρια και τρόπο που γυρνάει το ρολόι χρόνια πίσω, ο ΠΑΣ έχασε στους «Ζωσιμάδες» από την ΑΕΚ με 4-0. Τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ σε ένα ημίχρονο, τα τρία δοκάρια και η κάκιστη εικόνα της ομάδας, προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων. Μερίδα των οργανωμένων μάλιστα αποχώρησε φωνάζοντας σύνθημα «πάρτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ», στρεφόμενοι κατά παικτών, αλλά και διοίκησης.

Ο ΠΑΣ λοιπόν ήταν… ατέλειωτος. Η ΑΕΚ από την άλλη μπήκε δυνατά και βρήκε ακριβώς τους χώρους που ήθελε στο κέντρο, με τον Λίλα να δέχεται… κατακλυσμό αντιπάλων και πολύ λογικά να μην μπορεί να σταματήσει τους πάντες, βρήκε όμως και στην άμυνα.

Μόλις στο 3’ ο Πόνσε έπεσε από μαρκάρισμα του Αποστολόπουλου στην περιοχή, για το οποίο ο ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το πέναλτι και η ΑΕΚ μπήκε μπροστά στο σκορ.

Στο 17’ και στο 19’, Λιβάγια και Μπακασέτας βρήκαν δοκάρι, αφού πρώτα έβαλε το χέρι του ο Βελλίδης. Στο 21’ όμως, ο Μιχαήλ έγινε μοιραίος για τον ΠΑΣ καθώς έβαλε αυτογκόλ και έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Πόνσε με πανομοιότυπο τρόπο, στο πρώτο δοκάρι, χωρίς αντίπαλο, έβαλε δύο εύκολα γκολ και έκανε το 0-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Πετράκης προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Στο 49’ ο Χουλτ είχε το τρίτο δοκάρι της ομάδας του, ενώ στο 63’ ήταν σειρά του ΠΑΣ να σημαδέψει τα όρια του τέρματος με το Νικολιά.

Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να βάλει ούτε το γκολ της τιμής. Στο 91’ ο Κρίζμαν κέρδισε πέναλτι, ο Αθανασιάδης εκτέλεσε, αλλά ο Μπάρκας απέκρουσε…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back