Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κατηγορίες για «προεκλογικό λαϊκισμό»

Εικόνα του άρθρου Κατηγορίες για «προεκλογικό λαϊκισμό»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2019, 17:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στις δηλώσεις του Μωυσή Ελισάφ για το πρώην άσυλο, αλλά και για τις θέσεις του για την «έξυπνη πόλη» απάντησε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ευκαιρίας δοθείσης σε συνέντευξη Τύπου.

«Οι αντιλήψεις ‘όλα εκ του μηδενός’ για την κεντρική πλατεία ή τα ‘είμαστε στο μηδέν’ για το άσυλο είναι λαϊκίστικη προεκλογική μεθοδολογία» είπε ο κ. Μπέγκας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπάλου του για τις καθυστερήσεις, τόσο στο άσυλο και την αξιοποίησή του, όσο και για την κεντρική πλατεία και τη μελέτη ανάπλασης.

Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι «πιθανά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα παρουσιαστεί η μελέτη» για το άσυλο και πρόσθεσε ακόμα ότι, οι προτάσεις της παράταξης του κ. Ελισάφ για την «έξυπνη πόλη» είναι «κατά το 90%» και περισσότερο, ίδιες με αυτές που κατέθεσε η δημοτική αρχή μαζί με το ΤΕΙ πριν από δέκα μήνες.

«Το να υιοθετείς ιδέες που τέθηκαν στη δημόσια διαβούλευση από το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Ιωαννιτών για την ‘Έξυπνη Πόλη’, το οποίο εκπονήθηκε σε συνεργασία με το τότε ΤΕΙ, νυν Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν είναι κακό. Δεν μπορείς όμως να τις οικειοποίησε και να τις παρουσιάζεις ως κάτι νέο», τόνισε.

Ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας, προετοίμασε για ένα «πλέγμα δράσεων» που βαίνει για έγκριση χρηματοδότησης 500.000 ευρώ περίπου, «ίσως και εντός Απριλίου» όπως είπε.

Τέλος, ο δήμαρχος τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος γιατί η δημοτική αρχή «αφήνει παρακαταθήκη μελετών» και «κάποια έργα θα κάνουμε εμείς, κάποια  η επόμενη, κάποια η μεθεπόμενη δημοτική αρχή».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back