ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατά Καχριμάνη ΚΚΕ και Πρέντζας

Εικόνα του άρθρου Κατά Καχριμάνη ΚΚΕ και Πρέντζας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2019, 17:24
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατά του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη καταφέρεται η Λαϊκή Συσπείρωση με αφορμή μια κυβερνητική απόφαση για τις ΤΟΜΥ, αλλά και την ένταξη της λειτουργίας τους στο ΠΕΠ.

«Δεν αποτελεί πράξη στήριξης της δημόσιας υγείας όπως την εμφανίζει η περιφερειακή αρχή αλλά πράξη υπονόμευσής της. Πρόκειται για υποκατάσταση από την τοπική διοίκηση, της υποχρέωσης του κράτους να σχεδιάζει, να συγκροτεί , να χρηματοδοτεί και να εγγυάται την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον λαό, με μόνιμο προσωπικό» αναφέρει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πρέντζας και προσθέτει ότι «ο στόχος είναι να διασφαλίζεται ότι ο κρατικός προϋπολογισμός δεν θα δίνει δεκάρα τσακιστή για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, παρότι συνεχίζεται η αιματηρή φοροαφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων».

«Καλούμε το λαό της Ηπείρου να μην πέσει στην παγίδα των δήθεν «σωτήρων» των υπηρεσιών υγείας στην Ήπειρο. Να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης ως μέρος του αγώνα του για την κάλυψη όλων των συνδυασμένων σύγχρονων αναγκών σε Υγεία και Πρόνοια, που μπορεί να γίνει μόνο από ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας με αποκλειστική χρηματοδότηση από το κράτος και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back