Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κατά Δήμου για ΑμεΑ και λίμνη

Εικόνα του άρθρου Κατά Δήμου για ΑμεΑ και λίμνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/10/2017, 16:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζει η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα την «επίθεσή» της στη δημοτική αρχή με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης και για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο Ιωαννιτών.

«Πολύ όψιμο το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία υποδομών στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι τα ΑΜΕΑ, το οποίο έως τώρα έχει εξαντληθεί στη δημιουργία θέσεων αποκατάστασης των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι ωστόσο είναι οι ίδιοι που καυγαδίζουν δημόσια για το ποιος έχει το ‘πάνω χέρι’ στην άσκηση της εξουσίας» σημειώνεται σε νέα ανακοίνωση.

Καλεί δε τη δημοτική αρχή να μην επικαλείται τις ευαισθησίες της για τα ΑμεΑ «διότι είναι η ίδια δημοτική αρχή που χωρίς κανένα οίκτο απέλυσε δεκάδες εργαζόμενα παιδιά ΑΜΕΑ ‘δολοφονώντας’ τα όνειρά τους και τις ελπίδες για μια καλύτερη ζωή. Ή μήπως δεν το θυμούνταις». Στην ίδια ανακοίνωση, η παράταξη επαναφέρει την ανάγκη προστασίας της λίμνης των Ιωαννίνων πηγαίνοντας από το ένα θέμα. Καταρχήν, κατηγορεί τον αντιδήμαρχο Θανάση Μανταλόβα ότι «διοργανώνει φιέστες (σ.σ. συμμετοχικός σχεδιασμός για το παραλίμνιο μέτωπο), όταν είναι γνωστό ότι η πρώτη ρυπογόνος περιοχή είναι το εργοτάξιο του Δήμου». Σημειωτέον ότι ο Δήμος έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για μεταφορά του εργοταξίου στην περιοχή της λεωφόρου Νιάρχου. «Την ίδια στιγμή απειλείται με απένταξη το έργο ‘επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού’ της πόλης μας ζήτημα το οποίο κρατούν  στο σκοτάδι οι ιθύνοντες του δήμου» τονίζει μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back