Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κατά ΔΑΚΕ και όχι μόνο

Εικόνα του άρθρου Κατά ΔΑΚΕ και όχι μόνο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2018, 23:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ότι «έβαλαν πλάτη στον τομεάρχη υγείας της ΝΔ» κατηγορεί τη ΔΑΚΕ και τον γραμματέα (ΔΗΣΥ) του συλλόγου εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων η παράταξη του ΕΑΠ (που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ), με ανακοίνωση-καταγγελία «ερήμην των άλλων παρατάξεων», όπως αναφέρει, ενόψει της επίσκεψης του Βασίλη Οικονόμου (η εν λόγω ανακοίνωση-καταγγελία έφτασε στον «Τύπο Ιωαννίνων» σήμερα το μεσημέρι).

Για την παράταξη της Ενωτικής Αριστερής Παρέμβασης (ΕΑΠ) τα όσα είπε ο τομεάρχης υγείας κ. Οικονόμου κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων την Παρασκευή, είναι «αποκαλυπτικά των προθέσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον χώρο της υγείας».

Σύμφωνα με την παράταξη, στις συναντήσεις του με τη διοίκηση του και τον σύλλογο εργαζομένων, ο κ. Οικονόμου μίλησε για «αντικατάσταση των σοβιετικού τύπου ΤΟΜΥ από ιδιωτικές και δημόσιες συμπράξεις ιατρείων», για «εξεύρεση εσόδων από ασφαλιστικές εταιρίες και ιδιώτες που θα κάνουν ιατρικές πράξεις χρησιμοποιώντας δομές και προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων» και για «επιστροφή των υπηρεσιών καθαριότητας, φύλαξης και σίτισης στους εργολάβους».

Η παράταξη, αναφερόμενη και στον αναπληρωτή τομεάρχη υγείας Ιάσωνα Φωτήλα, υπενθυμίζει τη δήλωσή του ότι «όποιος θέλει να κάνει χρήση των υπηρεσιών στα νοσοκομεία, να πληρώσει κιόλας λίγο, για να σταματήσει αυτό το τζάμπα και βερεσέ».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3