ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κάνναβη εκ Μετσόβου…

Εικόνα του άρθρου Κάνναβη εκ Μετσόβου…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/11/2019, 15:52
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων προχώρησε χτες στη σύλληψη ενός ημεδαπού σε περιοχή των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ημεδαπός καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε χωριό του Δήμου Μετσόβου και στη συνέχεια διακινούσε την ακατέργαστη κάνναβη στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Η σύλληψη του ημεδαπού έγινε «στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων» όπως αναφέρεται.

Στην κατοχή του συλληφθέντα όπως και στο σπίτι του βρέθηκαν 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 309 γραμμαρίων, δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2,1 μέτρων, το οποίο καλλιεργούσε ο δράστης σε θερμοκήπιο κοντά στην οικία του, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 21 φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9mm, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη και ένας αλλοδαπός, ο οποίος, όπως εξακριβώθηκε, διέμενε στο παραπάνω σπίτι. σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back