ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καναπές σε άλλη (και σε κάθε) διάσταση

Εικόνα του άρθρου Καναπές σε άλλη (και σε κάθε) διάσταση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2018, 21:51
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα SofaSHOP προσφέρουν πάνω από 40 διαφορετικά μοντέλα καναπέ, μοντέρνα ή πιο κλασικά, από 299 ευρώ και ένα από αυτά, είναι το… πεπρωμένο σας, αν αναζητάτε καναπέ.

Η συλλογή των SofaSHOP είναι διαθέσιμη και στα Γιάννενα, στο κατάστημα Πήχας Office&Furniture, στο 6ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών.

O καναπές, σε οποιαδήποτε εκδοχή του από όταν εμφανίστηκε στη Γαλλία, τον 18ο αιώνα, είχε ως αποστολή του να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά. Γι αυτό και τo SOFA SHOP μπορεί να προσφέρει κάθε πιθανή διάσταση καναπέ, προκειμένου να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.  

Μόνο στο SOFASHOP  περιμένουν τους πελάτες πάνω από 1.000 διαφορετικά υφάσματα και χρώματα για να διαλέξετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας. Κάθε είδος, κυριολεκτικά: Αλέκιαστα, αδιάβροχα, πλενόμενα καθώς και εξωτερικού χώρου!

Όλοι οι σκελετοί των προϊόντων κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές από ξύλο φουρνιστής οξιάς. Ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα που κάνει τη διαφορά.

Για αυτό άλλωστε και η SOFA SHOP υπογράφει την αδιαπραγμάτευτη αντοχή των προϊόντων που προσφέρει, με 10ετή εγγύηση ποιότητας.

Κι αν η φαντασία σας δεν έχει ακόμα εξαντληθεί, η δυνατότητα επιλογής μέσα από δεκάδες σχέδια σε πόδια καναπέ, αλλά και η δυνατότητα επιλογής του πόσο σκληρά ή μαλακά θα είναι τα μαξιλάρια του, πραγματικά θα καλύψει κάθε ενδιαφέρον και ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3