«Καμία πρόσληψη»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/04/2020, 18:31

Η Ενότητα-Συσπείρωση καταγγέλλει τη δημοτική αρχή, ότι ενώ απουσιάζουν 38 εργάτες και 6 οδηγοί από τις υπηρεσίες καθαριότητας, λόγω αδειών ειδικού σκοπού, δεν έχει προχωρήσει σε καμία πρόσληψη. 

«Ο δήμαρχος είπε ευχαριστώ στους εργαζόμενους, αλλά …ως Δήμος εμείς θα παραχωρήσουμε τις υπηρεσίες σε ιδιώτες. Ίσως δώσει και κανένα πριμ για να χρυσώσει το χάπι» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Κατηγορεί επίσης ότι εκχωρήθηκε η υπηρεσία πλύσεως κάδων, «παρότι υπάρχει έτοιμο αυτοκίνητο-πλυντήριο». Ο κ. Ελισάφ ωστόσο, σήμερα δήλωσε ότι η υπρεσία του Δήμου δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες.

«Τώρα προχώρησε και στην ιδιωτικοποίηση τμήματος του ηλεκτροφωτισμού, θα προχωρήσει - όπως λένε - σε ιδιωτικοποίηση και άλλων τομέων της καθαριότητας, αλλά και σε διαθεσιμότητα εργαζόμενους από δημοτικές επιχειρήσεις και έχει συνέχεια», τονίζει.

Ακόμα, η παράταξη αναφέρει ότι ο σύλλογος έχει πάνω από δύο μήνες να συνεδριάσει. «Δεν πρέπει να μπει και ο σύλλογος σε καραντίνα. Ο σύλλογος πρέπει να λειτουργήσει» τονίζει ακόμα και καλεί το διοικητικό συμβούλιο να συνεδριάσει άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back