ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Καλωσορίζοντας τους Άραβες τουριστικούς πράκτορες

Εικόνα του άρθρου Καλωσορίζοντας τους Άραβες τουριστικούς πράκτορες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2019, 17:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τους Άραβες τουριστικούς πράκτορες υποδέχεται ο Δήμος Ιωαννιτών, με πρόγραμμα ενημέρωσης για τους προορισμούς των Ιωαννίνων και συναντήσεις b2b. Χτες Δευτέρα έγινε ειδική εκδήλωση, σήμερα και αύριο θα γίνουν επισκέψεις σε διάφορα σημεία των Ιωαννίνων.

Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας καλωσόρισε την αποστολή και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων και το χτίσιμο ενός προορισμού με  έμφαση στη διαφορετικότητα που ελκύει  τον επισκέπτη να αναζητήσει εμπειρίες με βάση τις τοπικές ιδιαιτερότητες, τις γεύσεις, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, μέσα σε ένα περιβάλλον που βρίσκεται σε  απόλυτη αρμονία με τη φύση και τη δραστηριότητα, με ‘το πάντρεμα’ του παραδοσιακού με το μοντέρνο, είναι τα δικά μας συγκριτικά πλεονεκτήματα, πάνω στα οποία βασίσαμε την προβολή της πόλης μας στο εξωτερικό».

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Γκόλας πρόσθεσε ότι «δεν κυνηγάμε λαχανιασμένοι οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει στον ορίζοντα, ελπίζοντας ότι κάτι θα κερδίσουμε, αλλά προσπαθούμε να δημιουργούμε μόνοι μας τις ευκαιρίες, ώστε να καθορίζουμε συγκεκριμένους στόχους και να περιμένουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα».

Ευχαρίστησε τέλος τον Εσάμ Αλαντάση, ο οποίος είναι και υποψήφιος με την Ενότητα Πολιτών, «για την προσπάθεια που κατέβαλε, ώστε να προχωρήσουν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες από το δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα και τους συνεργάτες του, με σκοπό να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την επιτυχή οργάνωση της σημερινής συνάντησης με τους Άραβες τουριστικούς πράκτορες».   

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back