Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη

Εικόνα του άρθρου Καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/05/2018, 17:02
ΗΠΕΙΡΟΣ

Για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας ένας 27χρονος Έλληνας.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του 27χρονου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρήκαν και κατέσχεσαν τα παρακάτω: 

  • τρία φυτά κάνναβης, ύψους 50 εκατοστών έκαστο, καθώς και δύο φυτά κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη, τοποθετημένα  σε γλάστρες,
  • ανακλαστικό πανί θερμότητας,
  • ανεμιστήρας,
  • θερμόμετρο και υγρόμετρο,
  • μετασχηματιστής, συνδεμένος με λαμπτήρα και ανακλαστήρα φωτός,
  • χρονοδιακόπτης,
  • λάμπα,
  • δύο μπουκάλια με οικολογικό λίπασμα σε υγρή μορφή,
  • συσκευασία με μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (4) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 


ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης (περιοχή Άγιου Ιωάννη), έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών.

Μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 32, 34 και 30 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τα χρηματικά ποσά των (970) ευρώ και (2.000) λεκ Αλβανίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Τέλος χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και  παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 23χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχε αλβανικό διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back