Κάλεσμα του ΚΚΕ (μ-λ) σε κινητοποίηση

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2021, 11:34

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε κινητοποίηση το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είναι διπλά προκλητικό, η κυβέρνηση της ΝΔ και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος να επιχειρούν να “φορτώσουν” τα εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα και τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας στους δήθεν ασυνείδητους διαδηλωτές που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του τελευταίου διαστήματος. Είναι επίσης υποκριτικό, να εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ως ‘αγκαλιά’ των λαϊκών κινητοποιήσεων, όταν αυτό που κάνει είναι να θέτει στη διάθεση των κέντρων του συστήματος τις υπηρεσίες του πυροσβέστη της λαϊκής οργής».

Επίσης, αναφέρει ότι οι κινητοποιήσεις «είναι ο δρόμος που θα τις προφυλάξει από όλους όσους επιχειρούν μέσα από μονοθεματικές λογικές να ξαναζεστάνουν τη χρεοκοπημένη σούπα του κυβερνητισμού και των κοινοβουλευτικών-εκλογικών (αυτ)απατών. Αλλά και απ’ όσους, στη πλάτη ενός κόσμου που κινείται, επανεμφανίζονται, μετά από μια μεγάλη περίοδο αδράνειας, ως αυτόκλητοι “ζορό” του ατομικού δρόμου. Ακόμη κι από εκείνους, που αρνούνται διαχρονικά μια μετωπική αντιπαράθεση με το σύστημα και την πολιτική του, καθώς και να συμβάλουν στην ανάπτυξη κινήματος, αν δεν το ελέγχουν».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back